STORIES

Michel & Janske | Trouwen op de Lievelinge

Een camping bruiloft, op misschien wel de slechtste & regenachtigste dag van het jaar, maar WE DON’T CARE, NO! Dan trouwen we gewoon in de awesome spiegeltent en gaan we shooten onder de enige droge plek wat er is, de draaimolen! En check die tenten, hoe cool?! Zelf hou ik enorm van kamperen en het geeft je een gevoel van vrijheid en hoe geweldig om met zulke feelings samen met je vrienden erbij, zo’n prachtige dag te beleven. Ik mag wel zeggen dat dit de most awesome bruiloft van het jaar was, met de most awesome & stunning koppel. Jaja, happy sam! ENJOY xoxo

Read More

OUR AMAZING CANADIAN ADVENTURE; 2017!

This was so far the most awesome and beautiful adventure I’ve ever been, I’ve ever seen and all the things I’ve experienced. I really can not explain in words, but I hope I can show you with these photos that I made during this adventure.

There are some texts in between, to let you know where we were on those pictures 🙂

Read More

Zonnige zwangerschapshoot Karlinda & Lennart

hq-zwangerschapsshoot-lennart-karlinda-by-samantha-bosdijk-photography-39

Die ene dag in de week die we hebben uitgezocht om te shooten op het strand en we het perfecte weer kregen, AMEN! Jurkjes aan, zonnebril op, voetjes in het zand en gezelschap van 2 heerlijke mensen, couldn’t be better!

ENJOY!

Read More