Vanaf moment 1 ben ik niet alleen bezig met fotografie maar ook met het creeren van vertrouwen.

Portfolio

wedding

Info & prijzen

NU BOEKEN

Jullie zijn een avontuurlijk stel dat weet dat jullie trouwdag het begin is van een gloednieuw avontuur in jullie liefdesverhaal. Laat mij jullie trouwdag op een manier vastleggen dat jullie bij elke foto de sfeer, de liefde en het geluk voelen. Ik creëer een ongedwongen setting. Neem je mee op avontuur en concentreer me op hoe het voelde. Vanuit daar maak ik mijn beelden en geef ik jou onvergetelijke momenten, voor altijd vastgelegd.  

WEDDING STORIES

lovestories

Info & prijzen

NU BOEKEN

Die waardevolle beelden, waardevolle momenten, waar je voor altijd van kan nagenieten. Dat is mijn missie. 
De momenten voelen. De connectie en verbinding.

love stories

portrait

Info & prijzen

NU BOEKEN

Wil je je bedrijf krachtig neerzetten? Dan zijn beelden van jezelf heel belangrijk. Of wil je je zelf gewoon eens heel graag laten fotograferen? Yes, I'm in for that! Het belangrijkste voor mij is dat jij jezelf herkent, door mijn ogen. Want je bent prachtig! 

portrait stories

seyma & Kevin

Wauw wauw wauw, het voelt alsof we alles weer herbeleven! Zo mooi, zo puur en gelukkig heel erg natuurlijk! Het ziet er fantastisch uit (pinkt een traantje weg). Nogmaals je bent echt een topfotograaf!

linde & jeannette

Het is zo fijn geweest jou erbij te hebben. Je ging zo spontaan en natuurlijk om met ons en alle gasten. Het was niet voor niets dat ze bleven vragen of je een vriendin van de familie was. Nog steeds zijn er mensen die de foto’s van ons krijgen en zeggen; die meid was echt een fijne fotograaf

do it now!

Let's make magic.