Samantha

Het gezicht achter de camera dat ben ik! Samantha (you can call me Sem!) maar mijn vrienden en familie noemen me ook wel eens Leo. Ja, waarom? Vraag ik ook altijd. Maar ik schijn af en toe een beetje onhandig te zijn (ik weet niet waar ze het over hebben!) maar hey, that's life, uh me :)

En dat is waar ik van houd in het leven. Dingen gebeuren gewoon, 
de alledaagse dingen. En dat is wat ik steeds meer ben gaan waarderen. 
In mezelf maar ook in anderen. Iedereen moet kunnen zijn wie 
ze willen zijn. En dat is het gene wat ik het liefste vastleg. 
De alledaagse dingen die gebeuren gewoon. De hoeveelheid kusjes die jullie op een dag geven aan elkaar. Of misschien ben je het irritante maar de o zo schattige partner. Wees jezelf, dat vind ik het belangrijkste. En ik leg het voor jullie vast. Dat is waar ik gelukkig van word! 

Waar ik ook heel gelukkig van word is dansen. Zet een lekker nummer op, dancehall, hiphop en ik ga los! 
Ik dans al vanaf mijn 4e jaar, en vind het echt heerlijk. In de woonkamer, keihard m'n muziek op en zie me gaan. Oke nee wel even stiekem de gordijnen dicht hoor, haha! Lees hier leuke feitjes over mij!

bijna. maar het voordeel er aan, jullie voor mijn camera komen hopelijk, niet meer bij van iemand die af en toe op z’n plaat gaat. En wat me dan wel meestal weer lukt...

en wat me dan wel meestal weer lukt is me camera niet helemaal mee te nemen in m’n val (die moet wel heel blijven namelijk) en dan kan ik weer zo snel mogelijk het mooie spontane beeld vastleggen. en dat zijn eigenlijk stiekem wel van die alledaagse dingen, elke dag gebeurt er wel iets maar juist die dingen vind ik zo leuk aan mensen. Iedereen is wie die is. en dat vind ik zo mooi om te zien. Ik ben altijd erg nieuwsgierig en geïnteresseerd in andere mensen, wat ze doen en wie ze zijn.

Het vastleggen van al die mooie shoots die ik heb mogen doen en nog mag doen, brengen me op de meest mooiste plekken. Ook iets waar ik van houd, mooie omgevingen & natuurlijk licht. En ik geef alles. Je zult snel merken dat ik soms, nee bijna altijd eigenlijk, niet kan stoppen met fotograferen.

So be prepared, voor heel veel foto’s van jullie! 

het gezicht achter de camera dat ben ik! Samantha (you can call me Sem!) maar ik word ook wel eens leo genoemd. waarom? ja ik snap het ook niet altijd hoor maar ik kan soms wel een beetje lomp zijn. af en toe maak ik een mis stapje, en dan val ik..

01

Ik hou van pepperoni pizza's.

Oostenrijk en Canada zijn de 2 mooiste landen waar ik ben geweest.

's Ochtends heb ik een ochtend ritueel; chocomelk drinken!

& ik wil bergen in mijn achtertuin. mountainviews forever!

Ik ga stiekem liever een week op wintersport dan op zomervakantie

02

03

04

05