Ken + Kellin | Trouwen in Leiden

3 jaar achter elkaar mocht ik in de zelfde familie een bruiloft vast leggen. En nu was het de beurt aan deze lieverds. En ik ga je nog iets veel beters vertellen lieve mensen; toen zij mij de allereerste datum doorgaven en ik tegen hun zei dat ik deze datum niet meer beschikbaar was (wat ik echt mega mega rot vond). Kreeg ik me toch een reactie terug, ja mijn hartje gloeide helemaal. Je zou denken en wat normaal gesproken ook zo gebeurt is dat ze naar een andere fotograaf op zoek gingen maar nee.. ze gingen de datum verzetten naar een dag dat ik wél kon. Deze hele familie was vanaf dag 1 al belangrijk en speciaal voor me. Ik ben zo blij dat ik deze mensen heb leren kennen en ook tijdens deze bruiloft weer een stukje meer van de familie heb mogen leren kennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *