INVESTMENT

Investment | Q&A

INVESTMENT

W E D D I N G

Mijn tarieven en informatie voor bruidsfotografie heb ik speciaal voor jullie in een mooie brochure gezet en er zijn verschillende pakketen samengesteld speciaal voor jou.

Past mijn stijl fotografie bij jullie en willen jullie meer weten over mijn tarieven & mijn werkwijze. Vul dan het contactformulier in of stuur mij gerust een mailtje op samanthabosdijk@gmail.com.

Ik kan niet wachten om jullie dag vast te leggen!

(Boek ruim van tevoren om teleurstellingen te voorkomen)

L O V E & F A M I L Y

Thuis of ergens in de natuur of in de stad. Ergens waar jullie je prettig voelen. En dat kan thuis pannenkoeken of een taart bakken zijn, een koffietje drinken in jullie favoriete cafeetje, of houden jullie van het strand en wil jullie liever lekker zwemmen of surfen in de zee.  Neem me mee naar jullie favoriete plekje en ik zal jullie liefde vast leggen. 

| 1,5 a 2 uur fotografie  | sneakpreview binnen een week | minimaal 40 foto’s in hoge resolutie | binnen 2 a 3 weken ontvangen jullie je liefdevolle foto’s | 235,-

B L O G G E R / E D I T O R I A L

Ben jij een blogger of influencer? EN heb je toffe projecten en zoek je een spontane en enthousiaste fotograaf? STOP LOOKING. Mail me met alle details en je toffe projecten! 

EDITORIAL? Met een leuk, creatief project bezig? YES! Stuur me een mailtje met al je leuke ideeën!

*Prijzen gelden vanaf 1 januari 2017, Samantha Bosdijk Photography behoudt het recht om de prijzen op elk moment aan te passen. Bij akkoord heeft Samantha Bosdijk Photography het recht om de foto’s te gebruiken voor promotie, tenzij er iets anders wordt afgesproken. Reiskosten buiten een straal van 10 km rondom Hoogvliet bedraagt 0,19 euro per km. De afgesproken prijs en gemaakte afspraken staan vast wanneer jullie akkoord gaan met definitieve offerte.

Grote dromen, een danser in hart en ziel, wilt de wereld leren kennen en fotografeert er op los met alles wat ze in haar heeft. Authentieke persoonlijkheden en verhalen, natuurlijk licht, details, en mooie omgevingen maken mij gelukkig.

Find me at

Hashtag Workmode
Boomgaardsstraat 32
3012XD Rotterdam

Contact

samanthabosdijk@gmail.com

www.instagram.com/samanthabosdijk

Connect