INVESTMENT

Investment | Q&A

W E D D I N G

Mijn tarieven en informatie voor bruidsfotografie heb ik speciaal voor jullie in een mooie brochure gezet en er zijn verschillende pakketen samengesteld speciaal voor jou.

Past mijn stijl fotografie bij jullie en willen jullie meer weten over mijn tarieven, mijn werkwijze en een passende offerte. Vul dan het contactformulier in of stuur mij een mailtje op samanthabosdijk@gmail.com.

(Boek ruim van tevoren om teleurstellingen te voorkomen)

A L B U M S

Jullie mooie huwelijk verdient ook prachtig geprinte foto’s in een professioneel album.
Samen maken jullie een selectie van de foto’s en ik maak daar een prachtig album van.

Wil je meer informatie over de albums? Stuur een mailtje!

L O V E

Neem me mee naar jullie favoriete plekje en ik zal jullie liefde vast leggen. De plezier die u met uw geliefden heeft is de beste tijd die je kunt hebben!

2 personen | 1 a 1,5 uur fotografie | elk extra persoon €20,- | sneakpreview binnen een week | minimaal 40 foto’s in hoge resolutie | binnen 2 a 3 weken ontvangen jullie je liefdevolle foto’s

170,-

B L O G G E R

Ben jij een blogger of influencer? EN heb je toffe projecten en zoek je een spontane en enthousiaste fotograaf? STOP LOOKING. Mail me met alle details en je toffe projecten!

EDITORIAL? Met een leuk, creatief project bezig? YES! Stuur me een mailtje met al je leuke ideeën!

*Prijzen gelden vanaf 1 januari 2017, Samantha Bosdijk Photography behoudt het recht om de prijzen op elk moment aan te passen. Bij akkoord heeft Samantha Bosdijk Photography het recht om de foto’s te gebruiken voor promotie, tenzij er iets anders wordt afgesproken. Reiskosten buiten een straal van 10 km rondom Hoogvliet bedraagt 0,19 euro per km. De afgesproken prijs en gemaakte afspraken staan vast wanneer jullie akkoord gaan met definitieve offerte.

Q&A

Hoe lang van tevoren kunnen we het beste contact opnemen voor onze bruiloft?
Het beste kunnen jullie 6-8 maanden voor jullie trouwdatum contact met ons opnemen. Maar trouwen jullie eerder dat hiervoor genoemd, weerhoud je dan zeker niet om een berichtje te sturen, want wie weet zijn we deze dag(en) wél beschikbaar!

Hoe kunnen we een aanvraag doen? 
Stuur een emailtje naar samanthabosdijk@gmail.com. Maar om gelijk zoveel mogelijk wensen over jullie dag door te geven aan mij, vul dit formulier in!

Wat zijn jullie tarieven?
We sturen jullie graag alle informatie door over de tarieven en collecties wanneer je contact met ons opneemt! : )

Voor wie zijn wij beschikbaar? 
Ik ben beschikbaar voor iedereen. Maar niet perse de beste match. Het beste resultaat komt wanneer er vertrouwen is. Voor ieder koppel laat ik het uiterste van mezelf zien en al mijn energie, aandacht en creativiteit geven.

Wanneer kan ik mijn foto’s verwachten? 
Ik selecteer en bewerk jullie foto’s met veel liefde en zorg. Zodat het de meest mooie herinneringen worden van jullie samen. Daarom neemt het bewerken en afleveren ongeveer 6 weken tijd in beslag.  Alle andere foto-sessies zo’n 2 á 3 weken.

Leveren jullie ook albums? 
Met veel plezier ontwerp en lever ik ook albums aan mijn bruidsparen.

Wat gebeurt er als iemand van jullie ziek is?
Mocht er iets ernstig gebeuren of ik ben echt heel erg ziek (wat gelukkig nog nooit is voorgekomen) dan zorg ik dat ik binnen mijn kring van bruidsfotografen een geschikte vervanging regel voor jullie.

Grote dromen, een danser in hart en ziel, wilt de wereld leren kennen en fotografeert er op los met alles wat ze in haar heeft. Authentieke persoonlijkheden en verhalen, natuurlijk licht, details, en mooie omgevingen maken mij gelukkig.

Find me at

Hashtag Workmode
Boomgaardsstraat 32
3012XD Rotterdam

Contact

samanthabosdijk@gmail.com

www.instagram.com/samanthabosdijk

Connect