het draait allemaal om jullie liefde

01. Wedding

Gaan jullie trouwen? Geweldig! Zoveel dingen die jullie nu moeten gaan regelen. Waaronder ook hele leuke dingen en zo ook het kiezen van jullie fotograaf die het beste bij jullie past! Moeilijk.. jullie bruiloft is de mooiste dag van jullie leven met echte emotie, de meest belangrijke personen en prachtige herinneringen wat jullie delen, met elkaar. Het is een investering in jullie leven, jullie herinneringen, Geen geposeerde bruidsreportage nee, ik leg vast wie jullie écht zijn.

Bruiloften beginnen bij 6 uur voor € 1095,- Wil je graag de brochure ontvangen met alle informatie? Vul dan het contact formulier in

Boeken jullie sem als trouwfotograaf? Dan is een loveshoot te boeken voor het speciale tarief van: €159,-

vanaf 1220,-

02. Portret

Goede en sterke beelden zijn een basis voor je personal branding. Je eigen gallery tot je beschikking. Beeldmateriaal waar jij zelf op staat. en een strippenkaart! heel het jaar je eigen content kunnen maken! mail me en ik stuur alles naar je door. want er zijn meer pakketten!

vanaf 249,-

03. LOVERS

• 1 a 1,5 uur fotografie
• sneakpreview binnen een week
• minimaal 40 foto’s in hoge resolutie
• binnen 3 weken ontvangen jullie je liefdevolle foto’s

Thuis, ergens in de natuur of in de stad, ergens waar jullie je prettig voelen. Pannenkoeken bakken of een taart. Een koffietje drinken in jullie favoriete cafe of een romantische wandeling over het strand met zonsondergang. of jullie duiken gewoon de zee in. love it! Neem me mee naar jullie favoriete plek! 

179,-